Hem Coaching Erbjudanden Web-Shop

Om Excelsio Coaching

Kontakta oss
 
     
 
 

VD Seminarium
15 september

Skulle det vara värdefullt för dig att ha ett väldigt nära och intimt nätverk av ledare i samma position som du?

Under mina år som jag har jobbat med ledarutveckling & ledarcoaching, har jag sett ett stort behov av intima Ledarnätverk. Med det menar jag ett tryggt, fritt forum att bolla idéer och få inspiration av andra ledare i samma position, men på samma gång helt konkurrensfritt. Jag vet inte om du känner likadant, men min erfarenhet är att ledare inte kan prata om vissa saker vare sig uppåt, neråt eller sidledes. Det är ofta ensamt på toppen. Därför finns det ett enormt behov av just ett sådant här nätverk.

Tänk dig ett forum med likasinnade som alla delar samma syfte. Att hjälpa varandra framåt och uppåt! Att fungera som både skyddsnät och språngbräda åt varandra.

Samtidigt som vi studerar och applicerar Napoleon Hills framgångsprinciper i ditt egna liv.  Jag gör redan detta med olika grupper i MasterMind kurser. Det har blivit en succé!

Nu är det dags för VD-MasterMind grupper. Tänk vad det skulle kunna ge?

Om det låter intressant kom och få mer information i Seminariet: VD-MasterMind Nätverk

·          Där du får träffa andra Ledare

·          Får se vad Napoleon Hills framgångsprinciper gjort för bla John St.Augustine producer of Oprah & Friends Radio, Dave Liniger, co-founder of RE/MAX International, Mike Helton, president of NASCAR och många fler framgångsrika Ledare.

·          Du får också boken: Tänk Rätt och Bli Framgångsrik, av Napoleon Hill

När: 15 september 2010 kl.15.30 - 17.00
Var: Vädursgatan 6, 412 50 Göteborg
Hur: Med en önskan att "vara bättre, göra bättre, ge & få mer"!

Anmäler dig gör du genom att betala 1000:- (exkl. moms) på bankgiro 423-4928 och ange ditt namn på inbetalningen samt mejla dina kontaktuppgifter till info@excelsiocoaching.com

Allt börjar med en tanke.... och ett första steg!

Välkommen på en Spännande resa!