Hem Coaching Erbjudanden Web-Shop

Om Excelsio Coaching

Kontakta oss
 
     
 
 

VD MasterMind Nätverk

Missa inte nästa VD MasterMind nätverk!

Alla vill vi utvecklas och bli framgångsrika, oavsett vilken nivå vi än har nått, men ändå är vi kanske inte nöjda med de resultat vi får? Hur kan jag bli en ännu bättre Ledare? Hur kan jag komma vidare i min utveckling som Ledare?

Under 8 veckor studerar vi framgångsfaktorer för just Ditt mål och skapar ett intimt Ledarnätverk.

Skulle det vara värdefullt för dig att ha ett väldigt nära och intimt nätverk av ledare i samma position som du?

Under mina år som jag har jobbat med Ledarutveckling & Ledarcoaching, har jag sett ett stort behov av intima Ledarnätverk. Med det menar jag ett tryggt och fritt forum att bolla idéer och få inspiration av andra ledare i samma position, men helt konkurrensfritt. Jag vet inte om du känner likadant, men min erfarenhet är att ledare inte kan prata om vissa saker vare sig uppåt, neråt eller sidledes. Det är ofta ensamt på toppen. Därför finns det ett enormt behov av just ett sådant här nätverk.

Tänk dig ett forum med likasinnade som alla delar samma syfte. Att själv nå triggande mål och samtidigt hjälpa varandra göra framåt och uppåt. Att fungera både som skyddsnät och språngbräda åt varandra. Samtidigt som vi studerar och applicerar Napoleon Hills framgångsprinciper i ditt egna liv.

Jag gör redan detta med olika grupper i MasterMind kurser och det har blivit en succé! Nu är det dags för dig som vill ingå i ett VD-MasterMind nätverk.

Om vi tittar på alla som vunnit all berömmelse, makt, ära och rikedom här i världen, så är de inte mer än 1 till 3 procent bättre än de som har kommit 2:a. Vad är det som gör att dessa ständigt lyckas nå ända fram?

Det som behövs av Dig är viljan att utvecklas och bli framgångsrik och Ditt engagemang under 8 veckor. 1,5 timme i veckan.

Gör som du alltid har gjort, så får du resultat som du alltid har fått. För att få nya resultat krävs det att du gör något nytt!

Om det låter intressant, anmäl ditt intresse på: info@excelsiocoaching.com

You don't have to be great to start, but you have to start to be great!