Hem Coaching Erbjudanden Web-Shop

Om Excelsio Coaching

Kontakta oss
 
     
 
 

Dream Builder Coachingprogram

Nästa Dream Builder kurs startar snart!

Är du redo för nästa nivå?

Det kan vara svårt att våga satsa när allt ser ut som om det står still. Det verkar vara lättare att fastna på hindren och alla negativa om... än att ta reda på hur vi ska nå dit vi vill.

Om vi tittar på alla som vunnit berömmelse, ära och rikedom här i världen, så är de inte mer än 1 till 3 procent bättre än de som har kommit 2:a. Vad är det som gör att dessa ständigt lyckas nå ända fram? Hur ska jag nå de resultat jag vill ha? Det är flera faktorer, men ganska enkla faktiskt.

Under 12 veckor studerar och applicerar vi framgångsfaktorer för just Ditt mål. Du tar fram ett kristallklart mål som du verkligen vill nå och lär dig vad det är som gör att du kan få den förändringen. Du utvecklar din självbild samtidigt som du blir coachad och tar konkreta steg framåt varje vecka. Du utvecklar din intuition som ett verktyg och lär dig stretcha dina tankar för att tänka i helt nya tankebanor och hitta nya lösningar.

Det som behövs av Dig är viljan att utvecklas och bli framgångsrik och Ditt engagemang under 12 veckor. 1,5 timme i veckan.

Välkommen att designa ditt liv till ett liv du skulle älska att leva.

Gör som du alltid har gjort, så får du resultat som du alltid har fått. För att få nya resultat krävs det att du gör något nytt!

Anmäl ditt intresse på: info@excelsiocoaching.com

You don't have to be great to start, but you have to start to be great!